Spørsmål om sex kontakter

Spørsmål om sex kontakter Noen ganger har man spørsmål man ikke helt vet hvem man kan stille til. identitet, legning, forelskelse, aktivitetstilbud, sikrere sex, eller hva du måtte lure på. Jeg får lyst til å ha sex med henne, blir kåt. En gang runket jeg da hun gikk naken rundt, hun så det. Hunnsugde meg og vi kysset, jeg fingret og slikket henne og. Det finnes ikke dumme spørsmål, bare dumme mennesker? Kan babyen bli gravid hvis du har sex mens du er gravid? 4. Er det normalt å ta. Ta testen, hvor mye kan du om sex? Kontakt. Direkte til P3: [email protected] Publikumsavdelingen i Mo i Rana: Tlf: 23 04 70 E-post: [email protected]

Står du på Sexamen?

Spørsmål om sex kontakter På Sex og samfunns chat kan du ta opp spørsmål som handler om sex, seksualitet og seksuell helse, for eksempel:.

Telefonen er åpen mandag til fredag mellom kl. Noen jenter begynner å blø første gangen de har samleie. Iløpet av dagen kommer hendene dine i kontakt med massevis av bakterier, ved å ta på forskjellige ting. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste.

(BiipMag): Noen spørsmål om sex kan rett og slett være for pinlige å stille, Iløpet av dagen kommer hendene dine i kontakt med massevis av. Det finnes ikke dumme spørsmål, bare dumme mennesker? Kan babyen bli gravid hvis du har sex mens du er gravid? 4. Er det normalt å ta. Han utga tidligere i år boka Om menn og mus, hvor han tar opp alle slags vanlige og uvanlige spørsmål som menn har stilt ham i årenes løp.

Chat - Sex og samfunn

Da vil du komme i kontakt med den legevakten som er nærmest der du ringer fra. Sex og samfunn: På Sex og samfunns chat kan du ta opp spørsmål som. Det finnes ikke dumme spørsmål, bare dumme mennesker? Kan babyen bli gravid hvis du har sex mens du er gravid? 4. Er det normalt å ta. Jeg får lyst til å ha sex med henne, blir kåt. En gang runket jeg da hun gikk naken rundt, hun så det. Hunnsugde meg og vi kysset, jeg fingret og slikket henne og.

Hei! Jeg og kjæresten min har vært sammen i 2 år nå. Også lurer jeg litt på noe angående sex. Jeg har veldig lyst til å ha det, men jeg har aldri.

Jeg får lyst til å ha sex med henne, blir kåt. En gang runket jeg da hun gikk naken rundt, hun så det. Hunnsugde meg og vi kysset, jeg fingret og slikket henne og. Han utga tidligere i år boka Om menn og mus, hvor han tar opp alle slags vanlige og uvanlige spørsmål som menn har stilt ham i årenes løp.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail